Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

Καλωσόρισμα

Το παρόν blog φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τις απόψεις υγιών φιλάθλων, οι οποίοι προβληματισμένοι από το υπάρχον καθεστώς του Ελληνικού ποδοσφαίρου νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν τις ανησυχίες τους, τα πιστεύω τους, τις προτάσεις και τις φιλοδοξίες για ένα καλύτερο σε όλους τους τομείς και στο πλαίσιο του θεμιτού, ποδόσφαιρο στη χώρα μας.
Κάθε σχόλιο και συμμετοχή στο blog θέλουμε να βασίζεται στην πρόθεση συμβολής προς ένα καλύτερο αύριο για το άθλημα, το οποίο αγαπάμε να παίζουμε, να βλέπουμε και να θαυμάζουμε στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις εκπομπές οργανωμένου αθλητικού εγκλήματος, τις οποίες δυστυχώς η εμπορική φύση της σημερινής κοινωνίας έχει καθιερώσει, μαζί με την εξωαθλητική συνείδηση η οποία κυριαρχεί στην πλειονότητα των οπαδών - αντιαθλητών, των θαυμαστών του μονοπωλιακού τύπου της "αθλητικής αγοράς", στον οποίο συσσωματούμενοι με τους εκάστοτε "ισχυρούς" πορεύονται προς τη δική τους ευτυχιακή οπαδική ουτοπία, αγνοώντας και αδιαφορώντας για την καταστροφή του αθλητικού ιδεώδους και την κατάργηση της αξιοκρατίας των αθλητικών χώρων - του βασικότερου συστατικού της ευγενούς άμιλας.
Καλώς ήρθατε λοιπόν!!!

1 σχόλιο:

  1. Καλωσορίζω την προσπάθεια!Αλλά..."υγιείς φίλαθλοι", στο ελληνικό ποδόσφαιρο? Για να ανήκεις σ'αυτή την κατηγορία, μάλλον δεν πρέπει να είσαι και πολύ...υγιής! Μια ματιά στους διοικούντες το χώρο, αρκεί για να απωθήσει κάθε νοήμονα.Το θέαμα στους αγωνιστικούς χώρους, σίγουρη θεραπεία για προβλήματα..."αϋπνίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή